Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия 
Информация за портала, обратна връзка


Сътрудничество
Уеб дизайн
Агенции
Хотелиери
Организации
Транспорт
Реклама
Авторски права
Обмен на новости чрез RSS файлове
  
За Journey.bg
Контакт с нас

Хотелиери

В Journey може да бъде включено безплатно всяко място за настаняване.

Материалите се предоставят от обекта, негов представител или обслужваща туристическа фирма.

Ако представената информация за някой обект е променена, неточна или непълна, незабавно изпратете описание, координати за връзка, снимков материал, цени за настаняване на рецепция и отстъпки за ТО и ТА на e-mail office@journey.bg

  • Минимална резолюция на илюстрациите 410 х 307 pix.
  • Предпочитани формати JPG и GIF.

Ако снимките, с които разполагате са стари или не ви удовлетворяват като качество, наш представител може да посети обекта и да изготви цифров фотоалбум от 50 до 100 фотографии.

Цената за посещение, заснемане, обработка и запис на компакт диск на суровия и подготвен за публикуване фото материал е 50 EURO (без ДДС).


Възможности за платено участие

За да пристигат заявките директно на Ваш E-mail, телефон, адрес, а не само чрез нашите ТО и ТА, може да се включите в базата с оферти, които имате възможност да променяте и актуализирате самостоятелно (плюс снимковия материал), по всяко време, от произволна точка на света.

Категория

Оферти

Цена

Хотел *

1

20

Хотел **

2

40

Хотел ***

3

60

Хотел ****

4

80

Хотел *****

5

100

Цените са за годишен абонамент в EURO, без включен ДДС.

Банкова сметка

ОББ, клон Света София
Получател: Техно Свят ООД
BIC: UBBS BGSF
ЛЕВА: BG79 UBBS 7827 1014 9668 14


Помнете!
Членовете на Journey ползват специални преференции за поместване на банери и комерсиални послания!

Най-големият портал за български хотели представя над 15 000 обекта за настаняване по смисъла на Закона за туризма и включва информация. Над 75 000 снимки визуализират представата за отделния хотел и предлаганите удобства.

Всеки от включените обекти се описва по начин, отговарящ на утвърдени международни стандарти и включва неограничен брой снимки и материали са предлаганите услуги, анимации, история на обекта, видни гости и пр.

Търсене на туристическия обект може да се осъществи по няколко способа:

  1. директен достъп от всяка туристическа оферта за Вашия хотел
  2. по име на обекта за настаняване
  3. географско търсене по населено място
  4. търсене по произволна комбинация от характеристики

Резултат от всяко търсене е списък с имената и населените място на избраните по съответни критерии обекти, в който чрез активиране на желаното име се показва пълната информация за хотела. Осигурена е и възможност за отпечатване на резултатите от всяка стъпка на процеса на търсене на информация.

Всеки туристически обект се включва безплатно в web-сайта и може да подава корекции в данните и/или да подменя или включва нови снимки по всяко време. Един път на две години се прави и цялостна проверка за актуалността на представянето на всеки отделен туристически обект, независимо от това дали е подал актуализираща информация. Сайтът предоставя безплатен достъп до всички данни с изключение на комуникационните, които са достъпни само за членове на Journey.bg.

Не пропускайте възможността за пълноценно ползване на web-сайта на българските хотели Journey.bg във Вашата ежедневна дейност. Срещу годишна абонаментна такса от 60 ЕUR получавате пълен достъп до данните на всички  представени туристически обекти, което осигурява добри възможности както за директни контакти с тях, така и за представяне пред Ваши потенциални клиенти.