Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия 
Информация за портала, обратна връзка


Сътрудничество
Уеб дизайн
Агенции
Хотелиери
Организации
Транспорт
Реклама
Авторски права
Обмен на новости чрез RSS файлове
  
За Journey.bg
Контакт с нас

Контакт с нас

КОМИТЕТ ПО ТУРИЗЪМ

Офис София

1505 София
бул. Мадрид 40, вх. 3
тел.: 944 22 09
e-mail: journey@mail.bg

Банкова сметка

ОББ, клон Света София
Получател: Техно Свят ООД
BIC: UBBS BGSF
ЛЕВА: BG79 UBBS 7827 1014 9668 14


Проектът Journey.bg се зароди през 1999 г. с идеята да запълни една празна ниша в българския туристически интернет пазар. След дълги и щателни проучвания се установи, че почти всеки настоящ и потенциален турист изпитва затруднения, когато става въпрос за намиране на подходящо място за неговата почивка. Оказва се, че няма адекватен туристически интернет справочник, който да отговаря на нуждите на пазара – да ориентира бързо и лесно потребителя и да му предоставя изчерпателна информация по достъпен за него начин.

Journey.bg не е просто най-посещаваният български интернет портал за туризъм. Той е създаден с идеята да бъде еднакво полезен, както на обикновения потребител и потенциален турист, така и на всеки, отдаващ под наем хотел, вила, апартамент или стая с цел туризъм. Нашето, може би най-голямо, предимство е, че използването на сайта и основните му услуги - търсене и предлагане, са и ще бъдат напълно безплатни. Регистрацията на средство за настаняване е максимално улеснена и предоставя на всеки хотелиер и рентиер възможността безплатно да предоставя информацията за своя обект пред голяма аудитория. Търсенето от своя страна става по множество критерии, избрани и зададени от потребителя, като целта е да се даде възможност за детайлен избор.

Изпълнихме амбициозната задача да превърнем Journey.bg в първия напълно изчерпателен и актуален туристически каталог в България. Главната цел на Journey.bg е да помогне за развитието на българския туризъм, като го популяризира по възможно най-достъпния начин пред най-много потребители – чрез интернет.

Journey.bg се наложи като най-търсеният виртуален справочник и ориентир за всеки, който иска да прекара почивката си в България или в произволна точка на света. За тази цел Journey.bg събира актуална информация за всички обекти и средства за настаняване на територията на България и чужбина, без значение на категория и вид. От друга страна, чрез нашият туристически портал предоставяме на всеки, занимаващ се с туризъм, възможността да се представи пред цялата аудитория на Journey.bg. Поддържането на тези безплатни услуги е наш приоритет номер едно, тъй като от това зависи достъпността на Journey.bg за нашите потребители – гости и клиенти на каталога.

Екипът на Journey.bg е изграден от млади, амбциозни специалисти и утвърдени експерти в областта на туризма и информационните технологии. Тази комбинация създаде благоприятна почва за създаването на туристическия информационен каталог в настоящия му вид. Осъзнаваме, че няма съвършени неща и точно поради тази причина сме отворени за Вашите предложения как Journey.bg да стане най-полезният туристически каталог в България.

Непрекъснатият контакт с Вас – нашите гости и клиенти е изключително важен за екипа на Journey.bg. Това е начинът да погледнем от друга гледна точка - през Вашите очи. Така развиваме през годините информационната база данни, според Вашите нужди и изисквания, за да отстояваме позициите на Journey.bg като наистина полезен туристически справочник.