![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Какво е НАССР?
Дата: 2006-08-22
Системата за управление НАССР (“Анализ на опасностите и контрол на критичните точки”) има за цел да ликвидира или да намали до минимум потенциалните рискове от замърсяване на хранителните продукти. НАССР гарантира на потребителите, че предоставените услуги и предлаганите храни са безопасни. Въвеждането на НАССР е задължително за производители и търговци на храни, включително за хотели, в които се предлага храна. Внедряването е регламентирано в Закона за храните. Сертификацията по НАССР не е задължителна,но има добавена стойност за предоставените услуги.
Потърсете съдействие от:
Проверете препоръчания консултант за:
![]() Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр. |
![]() |
![]() |