spacer Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
greetingsgreetings
spacer
spacer
Условия за ползване на резервационната система Journey.bg  


Journey е Информационно-резервационна система, не продава пряко или косвено туристически услуги, а само посредничи между участниците в сайта и крайния клиент, предоставяйки единна коректна електронна система за избор и резервация от директния доставчик.

Регистрираните туристически фирми и хотелиери влизат в общия списък от потребители, получаващи по тяхно желание поща с новости, служебни съобщения, рекламни анонси и пр.

Регистрацията не дава възможност на агенциите и хотелиерите за публикуване на оферти в резервационната система Journey!

За участие в резервационната система се свържете с нас.

С регистрацията Вие се съгласявате и приемате условията за участие, според които резерационната система се използва само и единствено за продажба на туристически продукти.

Задължително условие за регистрация е туристическата фирма да има офис или представителство в България.

Journey.bg гарантира транслирането на клиентските заявки само и единствено до туристическата фирма, публикувала конкретната оферта.

Потребителите на резерационната система персонално носят отговорност за текста и съдържанието по всяка от публикуваните оферти.

Администрацията на Journey.bg не носи отговорност за рекламации от крайни клиенти относно настаняване и финансови недоразумения между крайния клиент и обслужващата фирма. Всички действия и отговорности, свързани с обслужването на клиентите, се поемат от офериращата агенция.

Администраторите на Journey.bg не носят отговорност за смущения в трафика и некачествена връзка към Вашия интернет провайдър.

Всички опити за нелоялна конкуренция, политическа пропаганда, обиди и текстове, ограничени от българското законодателство ще бъдат санкционирани безкомпромисно.

Приемам условията за ползване на резервационната система Journey.bg и желая да се регистрирам като:

Агенция  |  Хотелиер  |  Отказвам
 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Регистрация на агенция
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.