Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Хасковска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Маджарово

п.к. 6480 тел.код 03720

Програма за фото лов

Photo made by Photo Clip
Египетски лешояд
Египетски лешояд

Препоръчителните турове са от 3 до 5 дена, в зависимост от времето, за което се заснемат обектите.

Снимане на подхранване на птици от специално укритие (мах. 2-ма души) на разстояние от 8 до 30 м. в дивечовъден участък "Студен кладенец":

  1. белоглав, египетски и черен лешояд
  2. черна каня
  3. гарван гробар
  4. скален орел
  5. царски орел
  6. голям ястреб
  7. морски орел (през зимата)

Снимане на бозайници:

  1. лисица
  2. вълк (по-рядко)

Снимане на прилепи в прилепна колония. В Източните Родопи са известни 5 вида размножителни колонии. Всяка една колония е между 1000 и 8000 прилепи. В находищата има подходящи малки отвори за самоснимане на прилепите в полет с подходяща техника.

Снимане на черни щъркели (от 30 до 50 м. от временни укрития) на реката докато ловуват или на гнезда (пак от укрития от около 60 м.)

Снимане на пчелояди на колония.

Снимане на редки растения - над 20 вида орхидеи (м. май), родопски силивряк (от м. юни) и мн. др. като допълнителни екстри към пътуването предлагаме на туристите прекрасни пейзажи, исторически забележителности, редки породи домашни животни и др.

Цените по подготовката на укритията, захранването и екскурзовода варират между 70 и 200 лв. на турист, в зависимост от броя на туристите и от продължителността на фото лова. Разходите по пребиваването и транспорта се договарят допълнително.

При проявен интерес, препоръчваме да се обръщате към TA Габи Тур.


Укритие за наблюдение

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Еко турове - Програма за фото лов - Маджарово, Хасковска област, информация, история, култура, забележителности в Маджарово, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Маджарово, снимки от Маджарово, туризъм в Хасковска област, настаняване в хотели в Маджарово, Хасковска област; частни квартири в Хасковска област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.