Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Бургаска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Черноморец

п.к. 8142 тел.код 0550

Невероятна красота!

Северните скали осикуряват спокойствие за любителите на нудизма
Северните скали осикуряват спокойствие за любителите на нудизма

Черноморец се намира на 25 километра от Бургас и само на 9 километра от старинния Созопол. Разположен е на северния нос на Созополския залив, точно срещу стария град и остров Свети Иван. Курортното селище разполага с общо четири плажни ивици, всяка от която е различна сама по себе си. Тук може да намерите, както спокойни самотни плажове, така и оживени.

Високите температури на въздуха и водата ви дават възможност да се любувате на морето до късен следобед. Уникалното му разположение предлага плаж на тихия северен залив, невероятно красиви полегати скали и само 1.5 км ви делят от плажната ивица на къмпинг Градина, където заливът е подходящ за сърф и любители на силни усещания.

Скалния бряг в източната част на селището осигурява прекрасни условия за любителите на нудизъм, скокове във вода от различни височини на скалите и риболов.

Забележителности са православният храм Св. Никола и Райската градина, разположена срещу него.

В Черноморец има множество кафенета, от панорамни разположени на брега на морето или на "търговската" улица, до закътани сред зеленината на селския двор.

По търговската улица са наредени множество механи, съчетаващи удоволствието от разнообразните шоупрограми, качествените напитки и добрата храна готвена от майстори готвачи.

В градчето има две дискотеки за осигуряване на интересен нощен живот. Те работят от 22:30 до зори, едната със зала от 120 човека, а другата на самия централен плаж.

Село Черноморец се разраства бързо и разполага с много нови хотели, вили и частни квартири.Пламен Стоянов
Градския плаж Потопете се в младежки ритми до зори

форум на пътешественика
11 мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Градове - Невероятна красота! - Черноморец, Бургаска област, информация, история, култура, забележителности в Черноморец, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Черноморец, снимки от Черноморец, туризъм в Бургаска област, настаняване в хотели в Черноморец, Бургаска област; частни квартири в Бургаска област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.