Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Благоевградска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Сандански

п.к. 2800 тел.код 0746

Транспортна достъпност

Град Сандански е разположен в полите на Пирин, на 224 м надморска височина, край устието на река Санданска Бистрица.

Ж.п. гара Сандански се намира на 4,5 км от центъра на града. Автобусният транспорт осигурява връзката на град Сандански с областния център Благоевград (две автобусни линии сутрин от Сандански и две следобяд в обратната посока от Благоевград) и столицата София (почти на всеки час има автобусни линии от София и на всеки час до обяд от Сандански), както и с Кюстендил, Самоков, Петрич и др.

автогара – тел: 0746/ 22 130 
ж.п. гара – тел: 0746/ 22 213форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Справочна - Транспортна достъпност - Сандански, Благоевградска област, информация, история, култура, забележителности в Сандански, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Сандански, снимки от Сандански, туризъм в Благоевградска област, настаняване в хотели в Сандански, Благоевградска област; частни квартири в Благоевградска област.
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.