Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Угърчин

п.к. 5580 тел.код 06931

В огледалото се вижда… покрива


Много автомобилисти при превоз на багаж често използват багажник, закрепен за покрива на колата. Този начин на транспортиране, изисква периодическа проверка на състоянието и укрепването на багажа (особено ако е извънгабаритен).

Да се избавим от това притеснение ще ни помогне панорамното магнитно огледало, закрепено на предния капак на автомобила. Така водачът може да контролира товара на покрива по време на цялото пътуване.

Цената на подобно огледало е около 15 EU.Панайот Михалев

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - В огледалото се вижда… покрива - Угърчин, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Угърчин, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Угърчин, снимки от Угърчин, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Угърчин, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.