Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Черни Осъм

п.к. 5620 тел.код 06962

Керамик център

Керамичната фабрика за производство на сувенири от бяла немска керамика и художествена декорация на изделията се намира на 30 мин. пеша южно от центъра на селото в махала Жеравица. Асортиментът е изключително разнообразен и включва над 1000 артикула домашни и диви животни, птици, предмети и герои с религиозна и приказна тематика, в т.ч. Коледни и Великденски сувенири и украси. Продукцията се продава на специализирани щандове и чрез търговци на дребно в цялата страна, а голяма част се изнася за страните от Западна Европа.

Големи и малки скулптури на диви животни и птици от НП “Централен Балкан” могат да се намерят и в Природонаучния музей в Черни Осъм.

Организират се посещение в производствения цех в Черни Осъм, с демонстрация процеса на декорация на сувенирите и възможност за закупуване по цени на едро - с 1 ден предварителна заявка.

Работно време: 9.00 - 17.00 ч.
почивни дни – събота и неделя
Керамик център ЕООД
Управител: Рени Игнатова
тел.: 06962/ 239 (керамичен цех)
офис Троян - 0670/ 23 371
GSM: 0878 984 506, 0888 338 695
e-mail:
keramikcenter@yahoo.deфорум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Занаяти - Керамик център - Черни Осъм, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Черни Осъм, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Черни Осъм, снимки от Черни Осъм, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Черни Осъм, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.