Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Черни Осъм

п.к. 5620 тел.код 06962

Дървоструговане и пирография

Дърводелско-пирографската работилница е на 30 мин. пеша северозападно от центъра на селото в махала Миленча, в близост до Троянски манастир.

Марин и Дочо Друслеви са баща и син, потомци на стара занаятчийска фамилия, които са се специализирали в изработването и пирографирането на различни видове табли за шах. Участват редовно в ежегодните изложби-базари на народните художествени занаяти в Орешак.

Посещението в работилницата на двамата майстори е с 2 дни предварителна заявка и дава възможност за демонстрация на традиционни занаяти и закупуване на сувенири на преференциални цени.

тел.: 06952/ 3093, 3193форум на пътешественика
8 мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Занаяти - Дървоструговане и пирография - Черни Осъм, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Черни Осъм, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Черни Осъм, снимки от Черни Осъм, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Черни Осъм, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.