Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Планини Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Малка и компактна лопатка


Универсалната сгъваема лопатка, която виждате на снимката, се явява най-компактното изделие от този тип. В походно положение тя е не по-голяма от автомобилен крик.

Предполагаме, че няма да е излишната вещ в багажника на вашия автомобил. Лопатката ще ви помогне навсякъде - при планинска екскурзия, по време на лов, на брега на язовира, на вилата или в гаража. Белът е от специална стомана и не могат да му се опрат не само каменистия грунд, но и утъпкания сняг и даже скования лед.

Конструкцията позволява с няколко елементарни движения с лекота нашият ценен помощник да се превърне в агресивна кирка.

В оръжейните магазините и тези за автоаксесоари цената се движи около 20 EU.Валентин Тодоров

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Малка и компактна лопатка - Кървав камък, Планини, информация, история, култура, забележителности в Кървав камък, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Кървав камък, снимки от Кървав камък, туризъм в Планини, настаняване в хотели в Кървав камък, Планини; частни квартири в Планини.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.