Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Избор на теглич


Безопасността - преди всичко

Всяка фирма, специализирана в производството на прицепни устройства има в асортимента си тегличи със сменяеми окачвачи. Това е продиктувано преди всичко от гледна точка на безопасността на пътниците.

Стърчащият извън габарита на задната броня окачвач увеличава рискът от травми. Иначе ударът би омекотила бронята, която в повечето съвременни високопроходими автомобили е от усилен еластичен полимер.

На нашия пазар могат да се намерят няколко модела разглобяеми окачвачи. Тук ви представяме разглобяем окачвач, отличаващ се по това, че сглобката с гредата на теглича е от вътрешната страна на бронята и в снето положение тегличът въобще не се вижда. Може би това е причината, именно този модел да се ползва с голямо търсене от собствениците на Mercedes и BMW.

Цената му е около 250 долара.Панайот Михалев

форум на пътешественика
1 мнениеИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Избор на теглич - Горно трапе, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Горно трапе, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Горно трапе, снимки от Горно трапе, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Горно трапе, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.