Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Хасковска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Винпром Хасково

Винпром Хасково се занимава с производство и търговия с богат асортимент висококачествени червени и бели вина, най-известни от които са Мерло от Стамболово и Мерло от Сакар. Фирмата успешно е наложила на нашия и международния пазар марките:

  • Шато Аида в асортимент Мерло, Каберне Совиньон и Памид
  • Новико - за бели и червени трапезни вина
  • серията Слим Сезони - включва ароматизирани вина със свеж и хармоничен плодов вкус

НИК АД произвежда и качествени високоалкохолни напитки - традиционните за региона натурални гроздови ракии - Хасковска обикновена, Хасковска отлежала и Мускатова, както и новата за българския пазар ракия от Стамболово Бяла врана.

Най-добрият начин да си доставите малко лукс и усещане за свобода и любов е чаша истинско питие. НИК АД - ВИНПРОМ ХАСКОВО Ви предлага висококачествени напитки - прочутите Мерло от Стамболово и Мерло от Сакар, както и традиционните за региона натурални гроздови ракии - Хасковска обикновена и Хасковска отлежала, Хасковска Мускатова, както и ракия от Стамболово Бяла Врана. Елитни напитки, които със своя благороден букет, мек и хармоничен вкус създават незабравими емоции и впечатления у ценителите.

Двете винарни в гр. Хасково и с. Стамболово са оборудвани със съвременна техника, позволяваща постоянен контрол върху процесите на производство и складиране на произвежданите продукти. Произвежданите вина са специално селекционирани след дълъг и прецизен подбор, съзряват в бъчви от Европейски и Американски дъб, което им придава неповторима мекота и улегнал характер.

Фирмата предлага благоприятни условия за осъществяването на винен туризъм и провеждането на дегустации на елитни вина и ракии.инж. Митко Димитров

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Занаяти - Винпром Хасково - Хасково, Хасковска област, информация, история, култура, забележителности в Хасково, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Хасково, снимки от Хасково, туризъм в Хасковска област, настаняване в хотели в Хасково, Хасковска област; частни квартири в Хасковска област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.