Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Планини Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Магията на Синаница

Лятото в планината е на достъпни цени

Магията на Синаница е атрактивен маршрут в Пирин. Преходът е двудневен. Екскурзията започва с трансфер с микробус от София до град Кресна, откъдето се отбива за местността Върбите. След кратка почивка и подготовка стартира петчасов преход до хижа Синаница, която се намира на 2 200 м надморска височина. Тук се нощува.

Вторят ден е посветен на изкачването на връх Синаница (2516 м). Връщането е по друг маршрут до изходната точка, за да не доскучава на екскурзиантите.

Ако групата обича минералната вода, всички могат да посетят Ощавските минерални бани.

За да са всички щастливи, доволни и сухи, се препоръчва да са снабдени със следната екипировка: спортни обувки, спортно облекло, малка бутилка за вода, малка раница и топли дрехи. Важни са също слънчевите очила, слънцезащитен крем, лятна шапка, лична аптечка.

Важно е всички в планината да имат застраховка. Такава може да се направи в офиса на всяка туристическа агенция. Ако нямате застраховка, планинските спасители не носят отговорност за вас, в случай на злополука.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Туристически - Магията на Синаница - Пирин, Планини, информация, история, култура, забележителности в Пирин, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Пирин, снимки от Пирин, туризъм в Планини, настаняване в хотели в Пирин, Планини; частни квартири в Планини.
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.