Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Планини Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Хотнишки водопад

Хотнишки водопад
Хотнишки водопад

Разположен само на 15 км. от старопрестолния Търновград, Хотнишкият водопад ще ви покаже едно от невероятните сътворения на природата.

След като минете по малко дървено мостче ще се озовете на една обширна поляна, която ще ви открие невероятната гледка към водопада. Хотнишкият водопад е едно от малкото неща, на които човешкото око наистина може да се порадва. Ако посетите този водопад със сигурност няма да оспорите красотата на българските природни феномени.

Хотнишкият водопад не е един от големите водопади на България, но е предизвикателство за търсачите на силни усещания и за всички търсещи тихи и красиви места за почивка. Наслаждавайки се на красотата му, тук вие можете да избягате от летните горещини и да си направите пикник.


Хотнишкият водопад е едно от малкото неща, на които човешкото око наистина може да се порадва Хотнишкият водопад ще ви покаже едно от невероятните сътворения на природата След като минете по малко дървено мостче ще се озовете на една обширна поляна, която ще ви открие невероятната гледка към Хотнишкия водопад Хотнишки водопад заема достойно място сред българските природни феномени Хотнишкия водопад е предизвикателство за търсачите на силни усещания и за всички търсещи тихи и красиви места за почивка През горещите летни месеци десетки плевенчани и боляри се наслаждават на прохладата край красивия Хотнишки водопад

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Водопади - Хотнишки водопад - Балкан, Планини, информация, история, култура, забележителности в Балкан, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Балкан, снимки от Балкан, туризъм в Планини, настаняване в хотели в Балкан, Планини; частни квартири в Планини.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.