Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер София град Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Пристигане на летище София

  1. При пристигане на Летище София трябва да сте информирани за визовите условия за влизане в България.
     
  2. За трансферни полети се ориентирайте към трансферния пункт по указателните табели.
     
  3. За влизане в страната се придвижете до пункт за митнически и паспортно-визов контрол, след което към пункта за получаване на багажи. При необходимост към служба "Рекламации багажи", който се намира в непосредствена близост до багажното отделение.
     
  4. След като излезете в обществената зона имате възможност да ползвате обществен транспорт или да ползвате такси. Това можете да направите непосредствено пред сградите на летищният комплекс.


форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Пристигане на летище София - София, София град, информация, история, култура, забележителности в София, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в София, снимки от София, туризъм в София град, настаняване в хотели в София, София град; частни квартири в София град.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.