Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Варненска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

На Седмото небето

Не винаги сексът в самолет е свързан с неудобства...
Не винаги сексът в самолет е свързан с неудобства...

Частен джет, в който вие сте единствените пътници. В сюблимния момент машината попада в турбуленция и двамата изживявате най-бурните оргазми, които е способно да изпита човешкото тяло...

За съжаление сексът в самолет изглежда добре само в ситуации, като горната или в порнофилмите, които обикновено показват ситуация като горната. Е, има и специализирани авиокомпании, които предлагат на мераклиите каюти с удобни легла, но в реалния живот и при обикновените превозвачи сексът в самолет е свързан с доста неудобства.

Първото, което може да родят превъзбудените ви глави, е да хукнете към тоалетната. Този вариант е неподходящ по няколко причини.

  1. Това е схлупено помещение със съмнителна хигиена, в което преди вас са се облекчили няколко десетки пътници.
  2. Вътре е толкова тясно, че почти сигурност ще си тръгнете със синки и натъртвания.
  3. Докато вие вътре "се трудите", отвън нервни и подскачащи от крак на крак пасажери ще чукат припряно на вратата. Накрая ще повикат стюардесата, но не за да се включи в страстната ви игричка, а за да ви нахока и да ви изкара оттам по възможно най-бързия и конфузен начин.

Вторият вариант е самият салон на самолета, който за съжаление е пълен със стотици потенциални очевидци.

Спасението е нощен полет, когато светлината е приглушена, а пътниците похъркват на креслата си. Ако самолетът не е претъпкан, последните редове седалки обикновено са свободни. Рискът да ви излови стюардесата е приемливо нисък.

В препълнен самолет повечето мераклии за членство в клуб Mile High (тоест на ентусиастите, които са правили секс в облаците) избират да останат на местата си, където да действат потайно. Главното в случая е да се покриете с одеялце, да се абстрахирате от обкръжаващата ви среда и да не ви обременява мисълта, че на летището може да ви чака повиканата от екипажа полиция.

Ако сте от стеснителните и законопослушни индивиди, не ви остава нищо друго, освен целомъдрено да се галите тук и там и да се измъчвате от неудовлетворен мерак.снимка Maximal

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - На Седмото небето - Варна, Варненска област, информация, история, култура, забележителности в Варна, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Варна, снимки от Варна, туризъм в Варненска област, настаняване в хотели в Варна, Варненска област; частни квартири в Варненска област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.