Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер България Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Влакът трака: Трака-трака

Истината е в общ вагон!
Истината е в общ вагон!

Посока: Секс!

Влакът, освен ако не е пътническият през Червен бряг и Левски, е най-перспективното място за секс. Спалните вагони са като любовни хралупи, в които весело ще почуквате, в такт с тракането на колелата. Разбира се, не се предоверявайте на доброто старо БДЖ и си носете чисти чаршафи.

Възможните дестинации са София - Русе, София - Варна и София - Бургас.

Ако не искате, заради единия секс, да прекосявате цяла България, пробвайте далеч по-евтиния вариант - секс в обикновен вагон. Най-лесно е да бутнете някой друг лев на кондуктора, за да ви остави на мира в заключеното купе.

Любителите на нестандартното ще погледнат с лека насмешка на този сценарий, тъй като той, по своята същина, не се различава от секса в спално купе.

"Истината е в общ вагон!", уверяват те с особен блясък в очите. На пръв път поглед мястото не е особено перспективно - мръсотия, мирис на евтина пиячка, мургави гратисчии, които нервно се озъртат...

Нощем нещата изглеждат по съвсем различен начин - почти всички хъркат, а тези, от чиито усти излизат на талази алкохолни изпарения, няма да се събудят, дори от камбанен звън. Така че, ако ви провърви на съседи, ви предстои една от най-екстремните форми на секс.

Няма да обсъждаме опцията за интимничене в тоалетната, за да не ни обвините после, че заради нас сте си докарали сепсис.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Влакът трака: Трака-трака - информация, история, култура, забележителности в , балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в , снимки от , туризъм в България, настаняване в хотели в , България; частни квартири в България.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.