Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер България Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Похождения и авантюри

Посока: Секс!

Опитните вагабонти знаят, че времето, прекарано в дълъг път, може да се съкрати с хубава книга, увлекателно филмче на DVD-то, вкусно ядене и секс. Последното действа на едни тонизиращо, а на други - приспивно, което предвид обстоятелствата, също не е зле.

Та, ако страстта ви връхлети по време на път - едно на пръв поглед неподходящо, че на всичкото отгоре публично място, по-добре е да не търсите оправдания да откажете секса, а възможности да го направите. Освен очебийното преимущество, че такова приключение води до шумни хвалби пред приятелите, то има още едно качество - вибрациите в транспортното средство действат много възбуждащо дори на граждани с крепки морални устои.

Всеки вид превоз си има своите тънкости и понякога най-очевидните решения за задоволяване на нагона не са най-удобните. Ето ви подсказка как да направите дългото пътуване по-интересно:

Статистиката показва, че автобусните превози се радват на голяма популярност. Ако пътувате повече от 24 часа към курорт в Анталия или на гурбет в Мадрид, току-виж ищахът ви се събудил.

Възможно е да пробвате да се усамотите с партньора си в тоалетната на следващата бензиностанция. Лошото е, че рейсът спира за не повече от 20-тина минути, а пред тоалетната се образува такава опашка, че всеки, който прекара вътре повече от 30-тина секунди, рискува да бъде линчуван на излизане.

И тук имаа хитрост. В добре оборудваните автобуси, а според международните правила такива трябва да бъдат всички, които пътуват на далечни разстояния, има мъничък гробоподобен отсек, в който вторият шофьор си почива. Обикновено той се намира до тоалетната, около стълбите на втората врата. Ако се сприятелите с шофьора и му бутнете някой лев, може и да се навие да ви преотстъпи помещението за известно време.

Хубавото е, че шумът от автобуса ще заглуши неизбежното пъшкане. А идеята, че над главата ви има 50-ина нищо неподозиращи пътници, ще ви подейства още по-възбуждащо.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Похождения и авантюри - информация, история, култура, забележителности в , балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в , снимки от , туризъм в България, настаняване в хотели в , България; частни квартири в България.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.