Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Добричка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Спорт и развлечения

Открит басейн с аква бар
Открит басейн с аква бар

Спортните равлечения в Русалка - Елит са част от стила на курорта. На разположение на гостите, търсещи активната почивка са 10 тенис корта с твърда и 5 с червена настилка, два от които с осветление, игрища за минифутбол и волейбол.

Сред екзотичните забавления, които предлага курортът са стрелба с лък и конна езда, а специално за любителите на водните спортове са модерен открит басейн с минерална вода и обширно джакузи, яхт клуб с ветроходни яхти и каяци, център за подводен спорт.

Рехабилитационните центрове в Русалка - Елит предлагат сауни и различни антистресови и рехабилитационни програми.

За радост на децата има изграден цял мини-комплекс с люлки, пързалки, закрити площадки за игра, играчки за различни възрасти. Опитни аниматори се грижат за децата и в детски арт клуб, където те развиват своето въображение.

Множеството нощни забавления няма да оставят гостите да скучаят. Организират се фолклорни шоута, танцови вечери със забавни игри и богата анимационна програма, представления на специално изградена сцена или в амфитеатъра. С приповдигнато настроение и хумор се посреща и Нептун, придружен от красива русалка.

Любителите на романтиката могат да наблюдават изгрева сред множеството красиви морски скали.


10 тенис корта с твърда и 5 с червена настилка, два от които с осветление Уникалният релеф предлага екзотични маршрути за конна езда Обезопасено стрелбище за стрелба с лък Центърът за подводен спорт ще ви разкрие тайните на морските дълбини На разположение е яхт клуб с ветроходни яхти и каяци Може да наемете велосипед за целия престой в комплекса

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Морски - Спорт и развлечения - Русалка, Добричка област, информация, история, култура, забележителности в Русалка, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Русалка, снимки от Русалка, туризъм в Добричка област, настаняване в хотели в Русалка, Добричка област; частни квартири в Добричка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.