Journey.bg - Българският туристически портал
Пътеводител - информация за дестинации
Европа Карта на света
Македония 

Населено място: 
Hotel Slavija Spektar Три звездиТри звездиТри звезди

Хотел Spektar е разположен в Свети Стефан на Охридското езеро и предлага директен достъп до езерото, както и стаи с безплатен Wi-Fi и самостоятелни тераси с изглед към езерото и планините.

Всички климатизирани стаи на Hotel Slavija Spektar разполагат с кабелна телевизия, минибар и работно бюро.

Охрид се намира на 3 километра от хотела, където са Националният музей, Класическият амфитеатър и Замъкът на цар Самуил. На 6 километра се намира Galicica National Park.

Хотел Slavija разполага с голяма градина и тераса със сенчести маси с изглед към заобикалящата природа. Услугите за свободното време в околността включват туризъм и колоездене.

Ресторантът в Slavija Spektar предлага традиционна македонска кухня и европейски ястия, както и богат избор от местни вина. Гостите могат да се насладят на коктейл във фоайето, което е с изглед към Охридското езеро.

Хотелски стаи: 50.Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.