Journey.bg - Българският туристически портал
Пътеводител - информация за дестинации
Европа Карта на света
Македония 

Населено място: 
Hotel Granit Четири звездиЧетири звездиЧетири звездиЧетири звезди

Разоложен на брега на Охридското езеро в Свети Стефан, хотел "Гранит" разполага с частен плаж и е заобиколен от парк. Тук ще намерите също ресторант и бар.

Хотелът се намира недалеч от центъра на Охрид и неговите забележителности. От пещерната църква "Св. Стефан" го дели 1 километър. От хотела могат да организират екскурзии до културни и исторически паметници, както и посещение на различни фестивали.

На плажа има чадъри, шезлонги и гребни лодки. Можете да играете тенис на корт и на маса и баскетбол на собствените игрища на хотела. На разположение има денонощен фитнес център.

Бялата зала е основният ресторант на хотела. Тук се сервират различни международни ястия, разполага и с голяма открита тераса. В Кафе-бара на хотел "Гранит" има телевизор със сателитни канали и 70 места.

Хотелски стаи: 118.Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.