Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Карибски басейн Карта на света
Търсене
Салвадор 

Невероятно преживяване

Старата част на столицата
Старата част на столицата

Страната поразява със загадъчните си древни съоръжения, селищата от колониалната епоха, прекрасните плажове и благоприятния климат. По планинските склонове текат много реки, а в подножията на двата вулкана лежат красиви езера. На територията на страната са съхранени руини от древни градове от доколумбовата епоха с великолепни пирамиди в Тацумал и Сана Андрес, други паметници на изчезнали индиански цивилизации.

Сан Салвадор
Градът не е едно от хубавите места на земята, тъй като долината е силно замърсена и пренаселена, а бързо разрастващият се град поглъща все нови и нови площи. Поради многобройните земетресения и войни, много малка част от старата архитектура на града е запазена.

Зон Роза
Най-подходящото място за светски нощен живот, район с множество ресторанти и нощни клубове.

Недалеч от столицата се намира природният парк Балбоа, представляващ тропическа гора с изобилие от представители на местната флора и фауна.Антон Дойков


форум на пътешественика
Няма мнения


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
почивки