Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Америка Карта на света
Търсене
Суринам 

Визови изисквания


Необходими документи за пътуване: валиден паспорт за минимум 6 месеца с фотокопия на страниците, съдържащи значими данни, самолетен билет за връщане и негово фотокопие.

Виза: Българските граждани се нуждаят от визи при следните изисквания:

  • два попълнени визови формуляра
  • две цветни снимки паспортен формат
  • удостоверение за месторабота
  • лична карта и нейно фотокопие

За Туристическа виза е необходимо да бъдат посочени адресът и името на лицето, при което ще отседне молителят в Суринам. Туристическата виза се издава за пет работни дни след представянето на необходимите документи. Стойността на визата е 30 щ. д. и е с валидност от един месец.

За Бизнес виза се изисква покана от фирмата, която ще бъде посетена в Суринам. Срокът на издаване е два работни дни от деня на представяне на необходимите документи. Стойността на бизнес визата се определя от нейната продължителност за един месец - 45 щ. д., за една година - 175 щ. д.

На летището не се издават визи.

Посолства на Суринам във:

ХАГА, Холандия

Тел.: (31 70) 365 08 44
Факс: 361 74 45

БРЮКСЕЛ, Белгия

Тел.: (32 2) 640 11 72; 640 12 44
Факс: 646 39 62.

 САЩ

4301 Connecticut Avenue, NY, Suite 460
Washington D.C. 20008
Tel: (202) 244 74 88
Fax: (202) 244 58 78
Web site: http://www.surinameembassy.org/



форум на пътешественика
Няма мнения










Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
 
820 лв.
Прага
МАГИЧНА ПРЕДКОЛЕДНА…
 
 
820 лв.
Прага
МАГИЧНА ПРЕДКОЛЕДНА…
почивки