Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Близък изток Карта на света
Търсене
Израел 

Населено място: 

Козметика от Мъртво море

Мъртво море е уникален източник на здраве и красота
Мъртво море е уникален източник на здраве и красота

Мъртво море е разположено в най-ниската точка на земята и е известно още от времето на пророк Илия. Известно от хиляди години с невероятната си сила, Мъртво море е уникален източник на здраве и красота. Скрити в неговите дълбини се намират концентрирани минерали, натрупвани с милиони години. По-богато от който и да е природен източник на света, Мъртво море съдържа голямо разнообразие от калий, натрий, магнезий, калций и хлор.

От древни времена славата на Мъртво море е привличала потоци от посетители от всички точки на света. Всички за се облагодетелствали от здравословния и разкрасяващ кожата ефект.

Козметичната линия DSM е създадена от учените в лабораториите на Mon Platin за всички, които ценят ролята на природата за цялостната грижа за кожата. Във формулата DSM основни са уникалните минерали и кал от Мъртво море, DSM продуктите Ви приканват да изпитате тайните на уникалния дар на природата комбинирани със съвременни технологии на козметичната наука без да излизате от дома.

Всеки продукт на Mon Platin минава строги процедури по контрол на качеството, което изразява концепцията на компанията – да създава гарантирани изделия, които да служат за красотата и здравето на Вашата кожа. Mon Platin – Вашият естествен избор. Изделията Mon Platin се грижат за здравето на Вашата кожа.форум на пътешественика
Няма мнения


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.