Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Африка Карта на света
Търсене
Реюнион 

Отглеждай кактуси!

Lemaireocereus
Lemaireocereus

Като отгледаш достатъчно, дестилирай си сам по древна ацтекска рецепта кактусова ракийка (по-известна като текила).

Кактусите са много непридирчиви растения, които растат добре не само в мексиканската пустиня, но и у дома ти - естествено, ако спазваш няколко не твърде сложни условия по отглеждането им. Повече за кактусите (ама наистина много повече) можеш да намериш на една страница с допотопен дизайн - Cactus Mall. Това всъщност е директория на осем езика за всички маниаци на тема сухолюбиви растения, която съдържа стотици линкове към всичко по темата.

Ако страницата ви изглежда скучна, разровете се например в галерията. Ако и това не ви е достатъчно атрактивно, надзърнете в тропическата кактусова градина на остров Реюниън в Индийския океан. Има невероятни снимки на кактуси, цветовете, плодовете им и какво ли още не. Няма да сте единствени дори ако се изкушите да ги сложите на десктопа си. И без това така ще можете да се наслаждавате само на красотата им, избягвайки бодлите.



Аврам Станков

Mammillaria

форум на пътешественика
Няма мнения










Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
почивки