Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Карибски басейн Карта на света
Търсене
Коста Рика 

"Богатия бряг"Най-привлекателни за туристите са великолепните и разнообразни плажове на Коста Рика. В южната част на Тихоокеанското крайбрежие има два големи курортни района - Хако и Пунта Леона. Атлантическото кайбрежие е известно с плажовете Портете и Бонита. На Територията на страната има 120 вулкана, склоновете на които са покрити с гъста тропическа растителност.

Коста Рика е страна - резерват и постоянно увеличава територията на защитените зони. Многобройните природни национални паркове, пещерите, разнообразните исторически места, археологическите паметници, а също и живописните обекти - водопади, планини и долини, в изобилие са разпръснати по цялата територия на страната.УНСС, спец. Туризъм


форум на пътешественика
Няма мнения


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.