Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Азия Карта на света
Търсене
Шри Ланка 

Населено място: 

Полезна информация за пътуващите


Българските граждани, които пътуват за Демократична социалистическа република Шри Ланка с цел туризъм, отдих, семейни причини и други цели, освен имиграция могат да получат разрешение за влизане и престой до 30 дни, без да имат виза. За целта е необходимо да представят: валиден задграничен паспорт, валиден минимум три месеца от датата на влизането, валута в размер на 30 щатски долара на ден или международна кредитна карта, билет за връщане или средства за закупуването му, виза за следваща дестинация (ако има такава), покана от Шри Ланка (при бизнес посещение).

Адрес на Посолството на Шри Ланка в Полша, акредитирано в Република България

Република Полша, Варшава, ул. "Вишньова" № 40, ап. 12-13
тел.: (02 520) 646 43 94, 646 43 95
факс: (02 520) 646 44 35

Ако възникне проблем

Адрес на Посолството на Република България в Индия, акредитирано в Шри Ланка



форум на пътешественика
Няма мнения



Изпрати на приятел Изпрати на приятел






Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.