Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Карибски басейн Карта на света
Търсене
Пуерто Рико 

Населено място: 

Визови изисквания


Без виза до 90 дни, без възможност за продължаване на престоя.

Необходими са паспорт, билет за отиване и за връщане, парични средства.

При престой, по-голям от 90 дни, при кандидатстване за работа или учение е необходимо да се подават документи за виза в посолствата на САЩ.



форум на пътешественика
Няма мнения



Изпрати на приятел Изпрати на приятел






Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.