Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Европа Карта на света
Търсене
Англия 

Населено място: 

Замъците Гринуич и Елтъм

Вблизост до мегаполиса

Замъкът в Гринуич може да бъде видян най-добре от астрономическата кула на нулевия меридиан. И до днес той изглежда великолепно в белотата си. Там се провеждат много състезания – от едната страна по Темза, като лодки, от различни по вид дисциплини, финишират пред тържествената трибуна, а от другата страна на белия дворец, по зелените поляни се случват едни от най-трудните състезания по конен спорт.

Замъкът Елтъм е на практика в Лондон, но не е на пътя на основните потоци от постоянно движещи се хора. Дотам се стига с влак за около половин час. Можете да се насладите на уникално гъсти и красиви градини, на водоскоци, мостове, свободно движещи се животни.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.