Визови изисквания


Пътуващите българи за Перу имат право на престой до 90 дни без виза. Необходимо е да представят закупения билет за самолет, банково удостоверение за притежаване на валута, пропорционална на престоя в Перу, формуляр, снимка с размери като за паспорт, валиден паспорт поне шест месеца от датата на влизане в Перу, и заплащане на таксата за издаване на виза, която е в размер на 30 щ. д. Максималният разрешен срок за пребиваване е 90 дни (като може да бъде продължен от миграционните власти).

Посолство на Перу в София






Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.