Визови изисквания


Необходими документи за получаване на входна виза за Хаити от български граждани, притежатели на обикновен паспорт:

  • молба за виза (входна - 30 щ.долара)
  • 2 цветни снимки
  • валиден паспорт минимум 6 месеца
  • писмо от фирмата където работи гражданина
  • документ за платежоспособност





Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.