Визови изисквания


Необходими документи за пътуване

  • Валиден обикновен паспорт, самолетен билет за връщане, притежаване на финансови средства за пребиваване.
  • Виза: От 25 май 2005 г. влезе в сила Спогодбата между правителството на Република България и правителството на Източна република Уругвай за взаимно премахване на изискването за визи за гражданите на двете страни, притежатели на обикновени паспорти. Българските граждани, притежаващи валидни обикновени паспорти, могат да влизат многократно на уругвайска територия, да пребивават и излизат без да е необходимо да получават виза, за срок не по-дълъг от 90 дни.

Посолство на Уругвай във Виена, Австрия
Tel.: 0043 1 535 66 36; 535 66 57
Fax: 535 66 18
E-mail: uruvien@embuy.at

Българското посолство в Аржентина отговарящо за Уругвай






Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.