Хотнишки водопад

Хотнишки водопад
Хотнишки водопад

Разположен само на 15 км. от старопрестолния Търновград, Хотнишкият водопад ще ви покаже едно от невероятните сътворения на природата.

След като минете по малко дървено мостче ще се озовете на една обширна поляна, която ще ви открие невероятната гледка към водопада. Хотнишкият водопад е едно от малкото неща, на които човешкото око наистина може да се порадва. Ако посетите този водопад със сигурност няма да оспорите красотата на българските природни феномени.

Хотнишкият водопад не е един от големите водопади на България, но е предизвикателство за търсачите на силни усещания и за всички търсещи тихи и красиви места за почивка. Наслаждавайки се на красотата му, тук вие можете да избягате от летните горещини и да си направите пикник.


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.