Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Информация за хотели и настаняване в България
хотели в Поморие Карта на БългарияИзбор по карта

дом Аристидов Две звездиДве звезди (квартира)

Град: Поморие [ обща информация ]

Бъдете гост на дом Аристидови

В тиха и спокойна част на стария град - на 100 м от Източния плаж
В тиха и спокойна част на стария град - на 100 м от Източния плаж

Основния поминък в Поморие е туризма. Семейство Аристидови, както повечето в града отдава своя дом за отдих и почивка през летния сезон, като предлагат на своите гости чудесни условия и комфорт.

Домът се намира на 100 м от най-посещавания плаж на Поморие - Източния.

Надяваме се и Вие да бъдете гости на частна квартира Аристидови!

На разположение на гостите са 4 етажа с общ брой легла 68. Има стаи с по 4 и 3 легла, но повечето са с по 2. Абсолютно всички стаи са с тераси, като на всеки етаж има по 2 стаи с обща голяма тераса, които са подходящи за приятели или семейства с деца.

Хотелът предлага чудесни условия и комфортна обстановка. Всички стаи са обзаведени с легла с ергономични матраци, гардероби, нощни шкафчета и хладилник. Всяка стая е с тераса. В стаите няма собствен санитарен възел. На етаж има 6 стаи  и 4 сервизни помещения.

За Ваше удобство са на разположение 3 магазина, където ще получите стоки и обслужване с високо качество на добри цени. Това са от най-добре работещите магазини в града, с повече от 8 години период на отлична работа.

Работно време:
Хранителен магазин
:  от 6.00 до 24.00 ч.
Магазин за напитки: от 8.00 до 24.00 ч.
Кафе-бар/скара: от 8.00 до 24.00 ч.
Парфюмериен магазин: от 8.00 до 22.00 ч.

В хранителния магазин, намиращ се на партерния етаж - западно изложение, ще намерите повече от 1300 артикула стоки с високо качество на добри цени.

Специализиран магазин за маркови алкохолни напитки, вина и др., намиращ се също на партерен етаж - северно изложение. Магазинът предлага над 400 вида напитки с гарантирано качество и произход на най-ниски цени.

На Ваше разположение е и  кафе-бар/скара, където освен традиционна кухня, може да поръчате ястия и закуски по Ваше желание.
В непосредствена близост има и чудесна механа - "Ловно ханче".

Всяко лято в дом Аристидови гостуват туристи от България, Русия, Германия, Полша и други краища на света. Общото между всички тях е, че тук изкарват една чудесна почивка и повечето от тях непременно се завръщат в следващите сезони.
Приветливите домакини винаги намират общ език с всички свои гости.
Понякога заедно организират приятни вечери и забавления.

Приятно настроение и незабравими спомени остават и за всички гости.


Дата: 2003-12-24

Голяма тераса-градина, в която понякога домакините се събират и веселят с гостите, с които обикновено стават приятели Семейството винаги е намирало общ език с всички свои гости Приятно настроение и незабравими спомени остават и за всички гости Хотелът предлага чудесни условия и комфортна обстановка Всички стаи са обзаведени с легла с ергономични матраци, гардероби, нощни шкафчета и хладилник. Всяка стая е с тераса. В стаите няма собствен санитарен възел. На етаж има 6 стаи  и 4 сервизни помещения.
За Ваше удобство са на разположение хранителен магазин, магазин за напитки, кафе-бар/скара и парфюмериен магазин Семейство Аристидови предлага на своите гости чудесни условия и комфорт
Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр. 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
дом Аристидов Поморие | Journey.bg - Информация, снимки, материали и отзиви за дом Аристидов **, Поморие. Резервации и настаняване в дом Аристидов и още хотели в Поморие
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.