Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Информация за хотели и настаняване в България
хотели в Сандански Карта на БългарияИзбор по карта

хотел Анели Две звездиДве звезди

Град: Сандански [ обща информация ]

Качество на разумна цена!

Хотел Анели се намира на уникално комуникативно място в идеалния център на град Сандански, в непосредствена близост до централния площад на града (20 метра). Това му разположение дава възможност да ползвате всички удобства, които предлага курортният град. В непосредствена близост до хотела има обособен детски кът, които се намира на площада, където може да се отдадете на вашата почивка, а децата ви да играят на сигурно място. От самия хотел започва началото на главната улица, на която са разположени голяма част от магазините. В близост се намира сградата на общинската администрация, бизнес център, аптеки, поликлиника, а самият хотел е снабден със всички видове комуникации, както и безжична интернет връзка, които вие може да ползвате безплатно.

Ресторантът и механата на хотела работят денонощно, което дава възможност колите, които вие може да паркирате пред хотела да бъдат постоянно наблюдавани от нашите служители. С това си местоположение, тези си дадености и добрите за качеството си цени, хотелът и ресторантът в него са изключително подходящи за почивки, командировки, бизнес срещи и други.

Хотел Анели ви дава възможност на разумни цени да получите перфектно обслужване, приятна обстановка и изискана кухня. Разполагаме с 6 апартамента и 8 стаи. Важно е за вас да знаете, че ако искате да посетите хотела групово в него едновременно могат да се настанят 36-40 човека. Всеки наш гост може да се възползва от климатично отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, безжична интернет връзка, румсървиз, ресторант и механа, където по всяко време на денонощието може да си поръчате вкусна храна и разновидни питиета. Хотелът предлага следните допълнителни услуги:

  • място за паркиране
  • денонощно обслужване
  • при желание от страна на клиента ще съдействаме за прегледи, лечения и процедури в балнео комплексите на град Сандански

Заповядайте при нас! Тук на много добри цени ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното, чистият въздух, средиземноморският климат, красотата на природата, които са характерни за нашия град плюс всичко, което предлага нашият хотел.

Хотел Анели разполага с 8 стаи и 6 апартамента, стаите са с две легла и спалня, а апартаментите са с две отделни помещения, разделени с коридор и врата, което дава възможност да се ползват от 4 човека. И двете стаи са обурудвани с телевизори.
От терасите на стаите и апартаментите в хотела имате прекрасна гледка към града, площада и Пирин планина.


Дата: 2008-06-09

Хотел Анели се намира на уникално комуникативно място в идеалния център на град Сандански, в непосредствена близост до централния площад на града
Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр. 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
хотел Анели Сандански | Journey.bg - Информация, снимки, материали и отзиви за хотел Анели **, Сандански. Резервации и настаняване в хотел Анели и още хотели в Сандански
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.