Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Информация за хотели и настаняване в България
хотели в Поморие Карта на БългарияИзбор по карта

вилно селище Ваня Две звездиДве звезди (квартира)

Град: Поморие [ обща информация ]

Една различна морска ваканция


Изживейте незабравимо лято във вилно селище Ваня, само на 20 стъпала от морето, в прохладната сянка на борова горичка и феерията на летните цветя.

Комплекс Ваня разполага с 15 вили, със собствен санитарен възел, кафене, ресторант и прохладни веранди на всяка вила. Охраняемият паркинг, удобният кей за риболов, спокойствието, сигурността и тишината са подходящи за вас и вашите деца.

Разположено в най-романтичната извивка на Бургаския залив и в околностите на град Поморие, недалеч от Бургас, Несебър и Слънчев бряг, вие може да се насладите, както на спокойствието на морския бряг, така и на забавленията, които предлагат големите курорти.


Иванка Михалева

Дата: 2006-05-17

Охраняемият паркинг, удобният кей за риболов, спокойствието, сигурността и тишината са подходящи за вас и вашите деца Вилно селище Ваня е разположено в най-романтичната извивка на Бургаския залив, недалеч от Бургас, Несебър и Слънчев бряг Прохладни веранди на всяка вила В прохладната сянка на борова горичка и феерията на летните цветя ще изживеете незабравимото си лято във вилно селище Ваня
Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр. 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
вилно селище Ваня Поморие | Journey.bg - Информация, снимки, материали и отзиви за вилно селище Ваня **, Поморие. Резервации и настаняване в вилно селище Ваня и още хотели в Поморие
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.