Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Пътища на родопските майстори занаятчии

Дата: 19.11.2000

Считаме, че това може да бъде и името на едно Гражданско сдружение и Мрежа. Една тема, която достига до същностното за хората на Родопите, до техните корени и настояще, но която може да бъде и един много подходящ мотор за развитие и надежда за цялото население на Родопите: за производителите на вълна и млечни продукти, на мед и други хранителни стоки, домашни сладка, за събирачите на гъби и на билки, но и за бившите дърводобивници и миньори, дърводелци, каменоделци и дюлгери.

Омагьосаният кръг може да бъде разкъсан, но за това хората от Родопите и тези, които ги обичат, ще трябва да се съгласят да работят заедно, да загърбят тесните си лични и корпоративни интереси. Една работа, която във времето ще донесе едно достойно бъдеще и имидж за Родопите и България. Нека превърнем Родопите в една оригинална българска туристическа дестинация!

Любомир Попйорданов - Асоциация БААТ и "Одисея-ин" ООД

Видяна общо: 693 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки