Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

България ер отчете 10% ръст на пътниците

Дата: 30.12.2008

Броят на пътниците на авиокомпания България ер се очаква до края на 2008 година да се увеличи с 10% в сравнение с 2007 г., съобщиха от националния превозвач.  От компанията отбелязват, че досега световната финансова криза не се отразява на пътуванията със самолет на българите. През тази година авиокомпанията е пуснала в експлоатация самолети Ербъс 319 и Ербъс 320.

Според изпълнителния директор на България ер Димитър Павлов заради финансовата криза  следващата година няма да е лека за българската авиация, но той смята, че България ер и Хемус ер ще изпълнят целите, които са си поставили, включително поетите ангажименти при приватизацията на националния превозвач, и ще запазят позициите си на авиационния пазар.

Видяна общо: 1024 рейтинг: 0.30

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.