Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

СПА хотелите възстановяват туристи на специални цени

Дата: 31.12.2008

Специални пакетни цени за българи за спа глезотии след коледно-новогодишния пик на сезона предлагат туроператори и собственици на хотели. Тежките банкети, обилната храна и алкохолът от празниците се отразяват не само на теглото, но и на цялостното състояние на организма. Затова спа столицата ни Велинград и най-елитните спа хотели в страната вече са готови със специални "отмарящи" оферти, които комбинират няколко достойнства: прочистващи процедури, които освобождават тялото от токсини, здравословно хранене, което да възстанови баланса на организма, и цени, които са с между 10 и 30% по-ниски спрямо пика на сезона, в който се включват и празниците.

От туроператора България холидейз предлагат три различни типа резервации, като в тях са включени пакети от едноседмична почивка с набор процедури, уикенд с пакет от няколко последователни манипулации за тялото и само почивка на преференциални цени, като хората сами избират на какви процедури да се подложат. Джанет Хоуланд, мениджър на компанията, каза, че такива оферти са удачни, защото целевите групи са две. Според нея традиционно българите, които са прекарали празниците извън страната, искат да доотдъхнат и у нас, като тук търсят само релаксация, а не купони, а тези, за които празничните оферти са били скъпи, сега могат да почиват на качествено място при по-ниски цени.

За допълнително удобство хотелите предлагат и почасово или пълнодневно занимание с малчуганите в семействата. В х-л "България" в Банско освен домашната атмосфера се предлагат както детска градина в самия хотел, така и спортни занимания за по-големите деца.

Грижата за децата присъства и във всички качествени хотели във Велинград, като за тях са отделени големи помещения в свежи цветове с много и различни играчки, а педагози следят хлапетата да не скучаят и дори да понаучат нещичко.

Велинградските хотели се отчитат с цяла серия следпразнични оферти. От четиризвездния хотел Рич предлагат не само очистващи програми, а също и процедури за раздвижване на тялото в програми от 5 и 10 дни, за които съответно се дават отстъпки от 10 и 20%. Гостите избират измежду спа и балнеоложки процедури, като вторите се назначават след консултация с лекар.

Голям е интересът към офертите на Сандански. Там петзвездният парк-хотел Пирин предлага стая лукс за двама от 176 лв. на вечер, което е с 64 лв. по-малко от празничния период. Апартаментът за двама е 255 лв., което отново е значително по-евтино.

в-к Монитор

Видяна общо: 1156 рейтинг: 0.34

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.