Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Бум за винетки по празниците

Дата: 31.05.2012

От началото на годината са продадени 2.6 милиона винетни стикера

Седмичните винетки са сред най-предпочитаните от шофьорите на леки автомобили по време на празниците, съобщиха от бойковия консорциум Разпространение на винетни стикери, който отговаря за дистрибуцията на стикерите. В периода 24-27 май са били изпълнени заявки за доставяне на над 4 000 винетни стикера за пунктовете в цялата страна, като две трети от заявките са били именно за седмични винетни стикери.

Управителят на консорциума - Кирил Димитров, бе категоричен, че по време на почивните дни заради деня на славянската писменост и култура всичките 3 400 пункта за разпространение на стикерите са били заредени. Наблюдава се и 5-процентно увеличение в продажбата на дневни винетки за тежкотоварни автомобили от клас К1 и К2.

Видяна общо: 390 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.