Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Няма да пускат бариерите в Слънчев бряг

Дата: 30.05.2012

Въпросът с премахването на бариерите, в комплекс Слънчев бряг, няма да стои на дневен ред

След като последното ръководство на Слънчев бряг АД пое управлението, преди близо 3 години, бариери на подходите към курорта не са били спускани. Достъпът за всякакъв вид превозни средства е напълно свободен.

Намиращите се на определени места бариери са непрекъснато вдигнати и пречки за влизане на МПС няма. Наличието на бариери, като съоръжения, се налага от определени мерки за сигурност и превенция срещу престъпността, когато това е нужно и по преценка на съответните отговорни институции. От тази гледна точка появилите се медийни изявления, че в Слънчев бряг ще бъдат премахнати бариерите от 1 юни, са най-малкото абсурдни, просто защото такива няма и не е имало. Интерпретациите нямат нищо общо с действителността и като такива са силно манипулативни и подвеждащи.

От дружество Слънчев бряг АД, че основна грижа са им проблемите с автомобилния трафик и с поддържането в добро състояние на голямата по обем инфраструктура в комплекса.

Въведените през миналия летен сезон мерки за контролен режим на трафика, регламентирането на безразборното паркиране със „Синя зона”, забраната за хаотично движение на вело-рикши, АТВ-та, мотори и др. опасни средства по пешеходните зони, са създали нужното ниво на комфорт за почивка на туристите, коментират от акционерното дружество.

Видяна общо: 275 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.