Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Пресен дивеч има във всеки химермаркет...

Дата: 19.12.2012
Поръчваме дивеч - ядем дълбоко замразено говеждо от 1952 година
Вълшебна марината и пикантен сос правят чудеса с говеждото месо

Добрият готвач може да направи от дълбоко замразена волска подметка прясно крехко еленско с манатарки, бадеми и френско грозде

Освен с алкохола, кръчмарите често лъжат и с храната. Така, в празничната вечер, на много места плащаме за ястие от дивеч, но всъщност ни сервират много по-евтиния еквивалент – свинското и говеждо.

„В менюто имаме записани и ястия от дивеч. Разбира се, никакъв дивеч няма. Всичкото месо си е най-обикновено свинско и говеждо, купено от хипермаркета, които минава за диво прасе и елен. Гостите ядат, цъкат с език и се възхищават: „Ах, колко е крехко! Веднага личи, че животното е живяло на свобода в гората и се е хранило с чисти храни. А то си е купено от най-близкия магазин" - обясняват кръчмари, които прилагат номера от деня на откриване на заведението.

Видяна общо: 616 рейтинг: 0.28

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.