Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ние сами трябва да си помагаме един на друг

Дата: 02.11.2000

Силвия Хинкова, Асоциация "Стара планина":
Важно е да споделяме идеи

Макар и не добре организирана, макар и със слабо присъствие, защото тук очаквахме много повече фирми и много повече организации, според мен, срещата има ефект, защото във всяка изречена фраза, във всяка подхвърлена дума, дори звучаща абсурдно, понякога има зрънце, което ти дава идея да измислиш нещо ново, като направиш преценка къде си ти, къде са другите, какви цели трябва да гониш от техния опит, какво трябва да им предадеш от своя опит.

Много е важно да знаем кой какво прави, какво е постигнал и как го е постигнал, за да можем да си "сверяваме часовниците" и да гоним някакъв общ стандарт за да си помагаме взаимно. Защото не можем да очакваме че министерството или държавата ще ни помагат.

Ние сами трябва да си помагаме един на друг.

Уважавам фразата на г-н Румен Драганов, че "Туризмът е егоистичен бизнес". Вярно е! Всички трябва да бъдем егоисти, защото без личен егоизъм няма личен просперитет, но моят личен егоизъм трябва да бъде съобразен с твоя личен егоизъм, с нейния, с неговия, за да може от нашия личен егоизъм, вплетен в чуждия личен егоизъм, да направим нещо добро за цялата ни страна.

Явор Стоянов

Видяна общо: 526 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.