Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Уникална енциклопедия помага на рибарите

Дата: 10.04.2001

Риболовът като непреодолима страст и любимо хоби е същинска религия за стотиците си хиляди почитатели у нас.

За всички тях - от най-изпечените майстори до тепърва прохождащите в занаята новаци - е „Българска риболовна енциклопедия" от Мир Богоев. Освен с тънко и задълбочено познание на рибарлъка тя се отличава и с дискретен хумор.

С нея стартира поредица от енциклопедии и справочници за най-приятните страни от живота: хобитата, трапезата, напитките...Със своите над 200 разкошни рисувани илюстрации, с вълнуващото описание на живота и начините за ловене на над 50 вида наши сладководни и морски риби, библията на въдичаря е първото по рода си пълно енциклопедично издание за тайните на това популярно хоби.

Всички такъми за магическото изкуство - за леко, за тежко, за спининг, изкуствени примамки и естествената стръв - естествената тактика при улова на всеки вид риба, са част от изложените в книгата теми. Уникалната риболовна енциклопедия е гаранция, че слуката няма да ви избяга и ще се наслаждавате на едно от най-разпространените хобита по света.

Видяна общо: 494 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.