Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Софийският Хилтън отваря врати на 15 март

Дата: 15.03.2001

200 служители чакат първите гости на хотела, за да ги очароват с майсторство и усърдие

Работници на "Главболгарстрой" довършват последните детайли от столичния хотел Хилтън, който ще отвори врати на 15 март. Поставят се осветителни тела, картини и декоративни пана, тества се изолацията и климатичната инсталация. Въпреки че още не е докрай обзаведен, Хилтън чака първите си гости, сред които ще е и генералният секретар на НАТО Джордж Робъртсън.

Хотелският комплекс, който се намира на кръстовището на булевардите "България" и "Черни връх" е на 8 етажа, разполага с 228 стаи и 16 апартамента, дневен бар със 75 места. В ресторант "Сезони", който има 130 места и още 90 места на южната тераса с изглед към парка, главният готвач Андреа Токев ще очарова посетителите с кулинарните си умения.

Бизнесцентърът на хотела, който мениджърите се надяват да превърнат в предпочитано място за работни срещи, се състои от голяма конферентна зара "Мусала" и седем по-малки зали, както и клуб за VIP гости с 24 места.

Фитнесцентърът, плувният басейн и сауната ще могат да се ползват не само от гостите на хотела.

На разположение на клиентите на Хилтън ще са и петте бутика за луксозни сувенири.

За обслужването на клиентите ще се грижат около 200 души персонал.

Явор Стоянов

Видяна общо: 484 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.