Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Търсим вашето мнение

Дата: 06.11.2003

До

Участниците в Шеста Регионална Контактна борса “СЕВЛИЕВО 2003”

  

 

                       Уважаеми Госпожи и Господа,

 

            Приемете  най – искрените ни  благодарности за интереса, които проявихте към нашето мероприятие. Благодарим Ви за  подкрепата, която заявихте в усилията ни да направим регион Централна Стара планина по–търсен на туристическия пазар.

 

            С това писмо биме желали още, да потърсим Вашето мнение за качеството на проведената среща като организация, дискутирани теми, представяния на участниците.

Молим  за Вашите компетентни  препоръки, които ще са ни  от полза при организирането на следващи подобни мероприятия. Споделете с нас какви  теми бихте желали да обсъждаме, какви и кои личности бихме могли да поканим, какво друго би предизвикало вашият интерес и / или  как  желаете да Ви го представим.

Искаме да Ви уверим, че ще вземем под внимание всяко Ваше предложение.

 

Ползваме се от случая да Ви уведомим, че РТА “Стара планина” ще разполага със свой  щанд на “Панаир на туризма и свободното време” във Варна. За нови оферти или информация – заповядайте там от 19 до 22 ноември 2003 година. За нас ще бъде удоволствие да се срещнем отново!

 

Мненията по зададените от нас въпроси можете да изпратите в регионалния офис на факс 066/36190, на електронен адрес rta@veda.bg , да се обадите  на посочените по – горе телефони или да донесете на нашия щанд във Варна.

           

Благодарим отновo за отзивчивостта,

 

С уважение: Силвия Хинкова

Изпълнителен директор

Регионална туристическа асоциация "Стара планина”


РЕГИОНАЛНА ТУРИСТИЧЕСКА АСОЦИАЦИЯ “СТАРА ПЛАНИНА

Трявна – Дряново - Габрово – Севлиево -  Априлци - Троян – Тетевен - Ловеч

5300 Габрово  ул “Райчо Каролев" № 4, ет.3

тел.: 066 / 291 61; 371 37  факс: 066 / 361 90   e – mail:rta@veda.bg

 

Видяна общо: 425 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.