Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

БАТА напомня

Дата: 02.12.2004

До
членовете
на БАТА

Уважаеми колеги,

С настоящето Ви информираме:

На 02.12.2004 год. (четвъртък) от 10.00 - 12.30 ч.  ще се открие Студентската Трудова  борса - СУ ”Кл. Охридски” -  заседателна зала № 2 на Ректората. Презентация на специалност “Туризъм” и  на браншовите организации; договаряне на студентите с представители на  ТО/ТА. Молим за Вашето участие. Студентите на стаж и кандидати за постоянна работа в туристически фирми са с минимум 2 чужди езика и компютърна грамотност.

На 02.12.04 год. (четвъртък) 14:00 ч. - 17:30 ч. в Националния дом на науката и техниката - ул. Г. С. Раковски” 108, ще се проведе Конференция “Туризъм в България - 2004 г.  и предстоящи задачи до м. януари 2007 год.”. Встъпителен доклад по темата: Д. Хаджиниколов.

Напомняме, че очакваме предложенията Ви за номиниране на ТО/ТА на годината, съгласно изпратените Ви Критерии.

Съобщаваме, че в най-скоро време ще Ви информираме за датата, часа и мястото за провеждането на на тържеството на БАТА по случай честване Деня на търговския работник,  Коледа, Нова година и връчването на ежегодните награда на ТО/ТА на годината.

Поздрави!

БАТА Секратариат

Видяна общо: 437 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки