Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Държава: 

Новогодишен коктейл на БАТА

Дата: 19.12.2005

До
Членовете
на БАТА

Уважаеми колеги и приятели,

Във връзка с предстоящето честване на Деня на търговския работник, Коледните и Новогодишни празници, както и ежегодното присъждане на Наградата на БАТА - "Туроператор и Туристически агент на годината", Управителният и Контролен съвети на БАТА имат удоволствието да Ви поканят на тържество-коктейл  в Гранд хотел София, на 19.12.2005 год. (понеделник) от 19:00 ч.

Кувертът за член на БАТА е 25 лв., като останалата сума ще бъде доплатена от БАТА.
Очакваме писмените Ви заявки за броя на служителите от фирмите Ви, които ще участват в тържеството. За заплатените суми ще Ви бъдат издавани фактури и касов бон.

Ще Ви бъдем благодарни и за мотивираните Ви предложения за "Туроператор" и "Туристически агент" на годината. Едно от изискванията е  предложеният член за наградата активно да е участвал в инициативите на БАТА, редовно да е заплащал членския си внос, вкл. и за 2005 год., както и да не са постъпвали никакви оплаквания от работата му до БАТА или КТЗП от страна на негови клиенти, колеги или партньори.

Очакваме с нетърпение срещата си с Вас на 19.12.2005 год.

С уважение,

Донка Соколова
Председател на УС на БАТА


MEMBER OF THE UNIVERSAL FEDERATION OF TRAVEL AGENTS’ ASSOCIATIONS

Видяна общо: 378 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки