Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Хотел Новиз предлага DAY SPA-пакети - хит на американския и европейския пазари

Дата: 13.12.2005

Последно поколение американски спа-програми – в известния пловдивски комплекс

В края на месец ноември т.г. Пловдив бе посетен от екип специалисти на американската фирма SYBARITIC-USA, водеща в областта на спа-технологиите. За провеждане на своя мастер клас американците избраха релакс-центъра на хотел Новиз, оборудван с тяхна спа-капсула и необходимите за създаване на програми - инфрачервена кабина и високо квалифицирани рехабилитатори. Новиз е носител на Международната награда за услуги и качество за 2002 г. - златен медал на организацията АКТУАЛИДАД.

Специалистите от Минесота, САЩ демонстрираха своите най-нови програми за детоксикация, релаксация, отслабване и подтискане на апетита. В резултат на това сътрудничество, на пловдивчани и гости на града занапред ще бъдат предлагани последното поколение т.н. DAY SPA-пакети, които са хит на американския и европейския пазари.

DAY SPA-пакетите са програми, насочени към предпазване от стрес, възстановяване на енергийния баланс в тялото, премахване на излишни килограми и подобрение на здравословното състояние като цяло. Резултатите са налице при съчетаване на сеанси в спа-капсула, изцяло препрограмирана за целите на курса, арома-масажи и инфрачервена сауна. Новите хидро-спа програми в капсулата са насочени към подтискане на апетита чрез използване на специални етерични масла, съчетано с антицелулитни процедури за обновяване и подмладяване на кожата, хидратиране и релаксация.

"Любопитно е, че в САЩ се предпочитат някои български етерични продукти, като например маслата на фирма "Екомаат". Нашите американски партньори се похвалиха, че тяхното използване в спа-капсули и аромамасаж е пазарен хит при тях.", разказва Нина Колева, мениджър в отдел "SPA-пазар" в Новиз АД. Обучените от американците специалисти в релакс-център "Новиз" изготвят индивидуални пакети според темперамента и ритъма на живот, типа кожа и желания резултат. Програмите включват десет комбинирани процедури за период от 5-6 седмици. Например, първо ниво от курса е програмата за детоксикация, която е особено подходяща сега, в предколедните пости. Според желания резултат, второто ниво може да бъде както в посока повишаване на работоспособността, така и насочено към релаксация с корегиране на теглото.

Релакс-центърът на хотел Новиз приема посетители всеки ден от 9 до 21 часа. Освен привличащите внимание DAY SPA-пакети, в него се предлагат различни възможности за сваляне на напрежение и умора - сауна с контрастен басейн, парна кабина, последно поколение турбо солариуми с опции за масаж на бедрата, ароматерапия и хидратиране. С особен интерес се ползва инфрачервената сауна, поради нейното изключително козметично и лечебно действие, и за разлика от класическата - без никакви противопоказания.

БХРА

Видяна общо: 346 рейтинг: 0.11

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Туристически живот | Хотел Новиз предлага DAY SPA-пакети - хит на американския и европейския пазари
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.